top of page
IMG_9189_edited.jpg

Faleminderit që kërkuat të rezervoni me ne.

Politika e rezervimit

Duke vendosur rezervimin tuaj me ne, ju pranoni politikën tonë të rezervimeve dhe anulimeve

Ne mund t'ju kontaktojmë për këtë rezervim, prandaj sigurohuni që emaili dhe numri juaj i telefonit të jenë të përditësuar

        Informacione të rëndësishme për ngrënien

Nëse po planifikoni të sillni një karrige me rrota, karrige me rrota ose keni nevojë për një karrige për fëmijë, ju lutemi konsideroni këtë si një mbulesë në numrat tuaj përfundimtarë. Ju lutemi bëni kërkesat tuaja në kutinë e komenteve.

Të gjitha rezervimet janë për 2 orë ulur, përveç nëse është rënë dakord për më shumë kohë me një anëtar të ekipit të menaxhimit. Kemi një periudhë mospagimi prej 15 minutash. Ju lutemi na telefononi nëse vraponi më vonë se 15 minuta pas kohës së rezervuar.

Ju lutemi vini re se rezervimet janë vetëm për ushqim. Ne nuk pranojmë rezervime vetëm për pije, përveç rasteve kur pastrohen me një anëtar të ekipit të menaxhimit.

      Autorizimi paraprak

Për të siguruar rezervimin tuaj, ne do të para-autorizojmë kartën tuaj të kreditit ose debitit. Asnjë para nuk do të merret nga llogaria juaj në momentin e rezervimit

      Politika e anulimit

Nëse keni nevojë të anuloni rezervimin tuaj, ju lutemi bëjeni këtë nëpërmjet lidhjes që do të gjeni në emailin e konfirmimit ose telefononi në restorant. Ne kërkojmë njoftim 24 orësh për të anuluar ose ndryshuar rezervimin tuaj

Dështimi për të anuluar rezervimin tuaj ose për të ndryshuar ndonjë ndryshim, duke përfshirë uljen e numrave në madhësinë e festës në rezervimin tuaj brenda kornizës kohore të specifikuar, do të rezultojë në një tarifë prej £ 10 për person.

       Rezervimet në grup

Rezervimi i 5 ose plus 5 të ftuarve nuk është i disponueshëm për të rezervuar online. Ju lutemi telefononi në restorant dhe flisni me një anëtar të stafit. Ne kërkojmë 5 £ si depozitë për person për të siguruar tryezën. Rezervimi është në pritje derisa të paguani depozitën, mos e paguani depozitën, sistemi i rezervimit anulon automatikisht tryezën tuaj

       Anulimi në grup  

  • Depozita është e rimbursueshme nëse;

  1. Grupi deri në 10 anulim të ftuar, ne kërkojmë 24 orë para kohës së rezervimit

  2. Anulimi i të ftuarve në grup mbi 11, ne kërkojmë 48 orë përpara kohës së rezervimit

bottom of page