top of page

Mirë se vini në Poco Poco
Restoranti më i mirë kontinental Bridgend & Bar Tapas

Kuzhina e freskët lokale
    për të gjithë

Grilled Salmon

Një ndërthurje e shijeve kontinentale mund të gjendet në përzgjedhjen tonë tapas, menunë a la carte dhe specialet e përditshme. Gama jonë e Tapas-ve të gjallë dhe luksoze tërheq ndikim nga e gjithë bota. Krahas klasikëve si Albondigas (qofte në stilin spanjoll) dhe ëmbëlsira me peshk janë krijime bashkëkohore si chorizo krokante dhe hurma të shijshme të mbështjella me proshutë parma dhe të njomura në amareto.

DSC00455.jpeg.jpeg
DSC00411.jpeg.jpeg

            'LUMTURI'

  Ky koleksion i fundit koktejesh është krijuar për t'i çuar mysafirët në destinacione ekzotike. Theksi në këtë seksion është me të vërtetë te argëtimi, dhe pijet janë të mbushura plot me fruta të freskëta dhe përbërës të tjerë emocionues për të sjellë një buzëqeshje në fytyrë.

People's Shadows

Meryl williams

Excellent food and service very friendly staff would recommend to everyone

15/01/2024

Traveling Abroad

Peter

Really nice meal to celebrate my wifes birthday. Our son and his wife accompanied us and we had s fab meal

13/01/2024

Working with a View

Sophie Collins

First visit for my husband and he loved it !!! So much so we’ve booked again

22/12/2023

Testimonials

bottom of page